Personlig Tränare & Fystränare i Uppsala

INGEFÄRA SHOT 

Denna förkylning är om något envis.. För en vecka sen åkte jag på halsfluss och förkylning. Och förkylningen ligger kvar och har börjat vandrat upp i bihålorna och ena örat. Kroppen känns som totalt utslagen. Så jag blir hemma minst en dag till för att bli piggare och inte smitta ner andra. Ser till att fylla på med nyttigheter och vila! Bjuder på ett tips på ingefära shot. 

 
Tips på ingefära shot: citron, ingefära, basilika, morot och vatten. Pressa ner i mixer och drick! Funkar att ha i chili eller hallon och liknande i för annan smak. 

By |6 December, 2016|Träning|0 Comments

TILLBAKA PÅ USIF

Sådär, nu har det redan gått 2 veckor sedan jag kom hem från 1 veckas semester. Tiden bara rullar på.. Kom tillbaka till mina fantastiska PT kunder igen, de känns faktiskt riktigt bra att verkligen längta tillbaka till jobbet! Då vet man att man valt rätt jobb🙏🏼 I onsdags vaknade jag upp med halsont som eskalerade i rasande fart och som jag i torsdags fick vakna upp till halsfluss och igen täppt näsa. Kändes ju genomruttet om jag ska erkänna! 

Missat flera kunder och våran personaldag idag. Men det är bara vila som gäller. Hoppas på att vara på benen på söndag eftermiddag! 

Idag när jag bara haft kapacitet att knappa på datorn fick jag även lust att börja blogga lite igen. Och även gjort om lite hör på hemsidan. Fler som frågar vart det tar vägen ibland, det här med bloggandet.. Men här kommer minst ett inlägg iallafall 🙌🏼 

Vi får hoppas på fler! Fortsatt trevlig helg✔️ 

  

By |2 December, 2016|Träning|0 Comments

FRUKOST TIPS: 

Smoothie Bowl: -Frysta jordgubbar, hallon och mango. Blanda ner i mixern tillsammans med mjölk, vaniljkvarg och en liten klick honung. Toppa med chiafrön, müsli och kokosflingor.

RISKAKOR/MAJSKAKOR: 

-välj ris eller majs kakor. Med lite jordnötssmör och frysta hallon på. (Låt hallonen tina en liten stund på kakan innan du äter. 

Väldigt gott!👌🏼 

  

By |26 August, 2016|Träning|0 Comments

HEMMAGJORD MÜSLI 

  
INGREDIENSER: 

1dl solrosfrön 

1dl sötmandel 

1dl Hasselnöts kärnor 

2dl cashewnötter

1dl pumpakärnor 

1dl protein havregryn (Axas) 

1/2 dl äppeljuice  

Lite kanel 

1/4 dl flytande honung 

Hacka nötterna i den storlek du vill ha. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Sprid ut på en plåt och in i ugnen på 175grader. I ca 15-20 minuter. Rör om emellan och håll koll under tiden. 

Sen kan du lägga till 1dl chiafrön, 1/2 dl linfrön, kokoschips och annat gott du har hemma. Kan också lägga i torkad frukt tex russin eller torkadebananskivor. 

Sen är det bara njuta av god hemmagjord müsli!🙏🏼 

By |3 August, 2016|Träning|0 Comments

KVALITÉ: ALLTID.

Fint väder ute. De gillar jag! SOL. Finns inget jag gillar mer än de, eller jo träning, och dom tillsammans. Japp där har vi den bästa kombon! 

Veckorna rullar på för fullt, som vanligt. Idag startade jag dagen med ett spännande möte inför hösten. De snackades fys. Alltså riktigt spännande grejer! Åkte sen iväg på lite ärenden och nu sitter jag på Usif och jobbar igen. Bränner av ett outdoor camp pass med mina krigare och sen ska HAGUNDA DAM få sig en omgång i Röbo. 

Fick en grym beställning av Concept idag. THE GRID MINI och GRID STK till mig själv och sen massa gummiband till mina grymma idrottare! Träning ska vara med kvalité. Rörlighet är A och O. 

  
 När man suttit så länge att klockan säger åt en att röra på sig. Älskar denna POLAR V800!! 

By |14 June, 2016|Träning|0 Comments

TILLBAKA!

Såja, nu ska jag hitta tillbaka hit IGEN. Men en gång för alla. Det är dags att hålla denhär bloggen lite mer uppdaterad. Har fått många frågor på senaste tiden om jag inte kan börja blogga igen, så: here we go! 

Uppdatering av vad som händer i sommarperioden just nu. Jag kör på med mina kunder för fulla muggar just nu. Vilket är fantastiskt kul! Jag säger bara en sak, mina kunder förgyller mina dagar! Ni är bäst🙏🏼 

Har även startat igång Hagundas försäsongsfys, underhåller fotbollsspelare under säsongen, har försäsong för spelare. Som sagt: Full rulle i gymmet och jag älskar de! 

Planering inför hösten är i full gång, ser ut som en fullspäckad höst, men finns några tider kvar så vill du testa att träna med mig så finns möjligheten! Bara skicka mig ett mail.   

Från mitt fredags rull, fascian ska få sitt. Som balsam för kroppen! 

LADDAR FÖR NY VECKA

 Mycket har hänt sen senaste gången jag bloggade. Framför allt så har detta året startats med mycke mer jobb för min del som tränare. Vilket är helt fantastiskt. Så dehär med bloggen har hamnat lite i skym undan. Men nu är jag berädd att komma ikapp här! 

Måndag och ny vecka, nya fantastiska möten med kunder. Kalendern visar en fullspäckad vecka: måndag-söndag fylld med jobb. 

Hur ser din vecka ut? 

 

By |7 March, 2016|Träning|0 Comments

MORGON KVALITÉ

Min onsdagsmorgon bjuder på lite morgon kvalité.  

Sovmorgon, kaffe, @maloueftertio, och svarat på alla mail. Ibland behöver man sänka tempot för att kunna ge lite kvalité till sig själv🙏🏼 Jag drar mig ut på en promenad sen drar min dag igång med PT kunder och 3Dpass på USIF🙌🏼💚 

För er som är sugna på fredags pass så kör jag ett unikt pass som heter 3D FLOW. Vi på Usif har i år infört något som heter “Happy Friday” pass. Och jag har fått äran att köra 3D flow nu på fredag kl 16.30. Alla är varmt välkomna och vi kör först till kvarn, är ni sugna på att köra men inte är medlemmar så hör av er till mig så löser vi det! 🎉 

Ha en fortsatt härlig onsdag! 

 

By |3 February, 2016|Träning|0 Comments

TACKAR 2015, VÄLKOMNAR 2016!

2015 har passerat fortare än jag trodde. Jag kommer alltid blicka tillbaka på 2015 som ett år av lära. Jag tog min PT examen i januari. Efter PT examen fanns de speciellt en människa och tacka och de är Magdalena Bibik. Utan dig, hade jag aldrig stått där. De vet du. Jag vill också tacka Anki Sundin som också stöttade mig och trodde på mig och valde att satsa på mig. Jag är och kommer vara evigt tacksam över vad ni två gjort för mig.

Under PT utbildningen 2014 så fastnade jag för Seth Ronland och hans tänk om anatomi och hans realistiska tänk kring träning men framförallt skadorna. Så i februari hoppade jag på 3D FUNKTION utbildningarna och där kan jag väl säga att min resa drog igång som tränare. I februari hittade jag mig också fram till USIF gym där jag satte mitt fäste och började jobba.

Fram emot sommaren drog jag igång FTC (functional training camp) en boot camp som jag länge planerat och styrt upp själv. Jag vill till att säga att jag gjorde de som ett test att göra något eget och utmana mig själv. Det gick utmärkt, jag fick chansen under 6 veckor träna 8 fantastiska tjejer. Jag drog även igång boot camp i ett område nära där jag bor där jag både fått dela med mig av massvis med träning, skratt och fått vara runt fantastiska människor. Jag klämde även in en resa till Spanien för att ladda batterierna en vecka. Slappa, planera och ladda.

Sen kom sommaren och jag la pt delen lite på is och jobbade på sidan av med annat. Sen kom hösten och jag drog igång pt delen igen tillsammans med 50%anställning på sidan av. Så hösten bjöd på extremt mycket jobb. vilket var på både gott och ont. Från de att jobba på två ställen och betydligt mer än 100% så inser man vad som är värt att verkligen satsa på och vad jag behövde satsa på inom mitt eget företag. Jag fick chansen att utveckla mig mer som fystränare för uppsala basket och kommer även fortsätta samarbetet med dom. I november stack jag på semester en vecka till kap verde, helt fantastiskt ställe. Att jag fick surfa var en av alla höjdpunkter på den resan. Dream come true!

Så jag summerar 2015 som ett fantastisk läro år och lite av ett “vilja för att våga, våga för att vinna”. Jag tar med mig detta under 2016 och ser fram emot att utveckla mitt företag men också mig själv och mina kunskaper. För man kommer aldrig bli fullärd, däremot kan man alltid mer för varje gång man läser. Jag vill även säga att jag tackar alla människor som spridit gläjde runt mig och mina bästa kunder som är helt fantastiska!!!

Så hej 2016, nu kör jag på min väg mot mina mål, min vision och mina drömmar! 

IMG_5898 IMG_5899 IMG_5900 IMG_5901 IMG_5902 IMG_5903

SÖNDAGS JOBB 

Dagarna går så fort så jag knappt hinner med. Just nu känns allt mest som jobba-jobba mer-hem-äta-sova. Och så snurrar de. Jag borde nån stanns i denna röra njuta. 

I fredag hade jag en halv ledig dag, fick en ledig eftermiddag som jag spenderade med några favoriter. Hanna, Lill skrutten Meja och Evelin. Mysig em med fika och massa bebismys!  Bästa lilla mejsan!<3 

    

  Nu är de snart dags för mig att fortsätta jobba, TRX klass och senare boot camp träning med mina vänge brudar väntar 😀  

By |18 October, 2015|Träning|0 Comments