PERSONLIG TRÄNING

Är för dig som vill ha helt individuell coachning. På första mötet så går vi tillsammans igenom målsättning, tidigare mål, tidigare träning, resultat, vad som är viktigt för dig och massa annat som skapar oss en bild av vart vi startar och vad vi tillsammans vill uppnå. Sedan genomför jag alltid en rörelseanalys och skapar mig en uppfattning om hur din kropp reagerar på olika rörelse-mönster. Jag kikar alltid igenom eventuella skador.

Personlig träning är just personlig, jag vägleder dig genom träningen och är väldigt aktiv som tränare runt dig. Du har med dig vattenflaska, är ombytt och har en bra inställning med dig, och är beredd att göra vad som krävs för att uppnå dom resultat du vill ha. Jag guidar dig igenom varje träningen på det sätt som passar dig bäst!

Du är fantastisk som väljer att satsa på din hälsa! 

 

PERSONLIG GRENSPECIFIK TRÄNING

För dig som vill satsa fullt eller känner att du behöver hjälp att utvecklas i din sport eller som behöver hjälp att rehabilitera en skada så är grenspecifik träning de bästa alternativet för dig. Jag hjälper dig att utvecklas som spelare från gymmet till planen. Tillsammans sätter vi upp mål, går igenom svagheter och vad du vill förbättras på. Vad du känner att du är bra på och vad som du själv tror hindrar dig från att bli så bra som du vill bli. Efter vi pratat och gått igenom allt så kommer jag göra en screening där jag tittar på hur du rör dig, hur kroppen jobbar som enhet, funktion, rörlighet och styrka. Sen kommer en plan läggas upp på hur vi på bästa sätt får dig att bli bättre med ett samtidigt skadefritt tänk i alla rörelser vi gör!

 

FASCIA BEHANDLING

Behandling jobbar jag parallellt med träningen på många av mina kunder. cell04d Mjuka upp, jobba på rörelse i kroppens strukturer och sedan lägga på belastning är ett sett att nå framgång i

träningen snabbt, skonsamt och effektivt sätt.

 

PRISER:

Rörelse, löp & gång analys 75min: 899kr (obligatoriskt vid första mötet)

Personlig Träning 60min: 700kr/tim