Ja precis som rubriken lyder så kan jag presentera detta ställe som mitt andra hem. En träningsyta på 200kvm i Librobäck där de rymmer plats för hälsa, gemenskap, träning, kunskap, möten mellan människor och full potential för att utvecklas.

När jag startade träningscenter i Uppsala så var min vision att skapa en samlingsplats för just hälsa, gemenskap och träning.
Träning innebär så mycket mer än bara en spegelbild. De är så mycket känslor, självförtroende, tankar, utmaningar, förtroende och att våga växa som människa.
För mig är det viktigt att hitta coacher i mitt team som tänker lika, som leverera kvalité i både kunskap och bemötande. Som delar min syn och vision och som har en ödmjukhet till kunskap. Teamet som är på ytan nu älskar träning och vad de har för betydelse för människor på ett djupare plan. Allt vi gör ska ha ett syfte och vi lever för att utveckla individer på flera olika plan. Jag är extremt stolt över teamet.

Träningscenter startade från början som en dröm, som blev till idé som sedan skapades till verklighet. Vi är i starten av något stort.

Träningcenters outdoor arena på vår/sommar halvåret

Mitt andra hem, vid benämning Träningscenter Uppsala.

I samarbete med