Den absolut populäraste träningsformen! 

Vore de inte härligt att känna att du utvecklas, blir starkare, utmanas och samtidigt skrattar och delar träningsglädje med ett härligt gäng som strävar efter samma mål varje vecka?

Våga testa och hoppa på en grupp!
Tillsammans blir vi starkare, lyfter upp varandra och skapar träningsglädje 😀

Alla pass startar med en ordentlig uppvärmning, följt av träning i olika former och utförande. Oavsett vilken grupp du väljer, så individanpassas alltid träningen utefter gruppens och dina individuella behov och eventuell skadeproblematik. Skriv till mig om du har frågor eller funderingar kring detta. 

Varje smallgroup är ett gäng på 8-12 personer.

Öppen för anmälan!

Måndagar 17.30-18.45
Grundstyrka & flås (passar alla)

Fokus i denna grupp ligger på mestadels styrketräning. Passar perfekt för dig som vill komma igång och lära dig grunderna under kontrollerade former i styrketräning eller för dig som tränat en del tidigare men vill utveckla din teknik och styrka. De flikas också in med lite pulshöjande träning antingen under eller i slutet på passet. 

Öppen för anmälan!

Tisdagar 18.30-19.45
Styrka och flås (erfaren nivå)

Fokus i denna gruppen ligger på styrka och flås. 75 minuter av helkroppsstyrka där din utveckling ligger i största fokus. Här går vi igenom teknik i basövningar, vi jobbar mycket med redskap så som hantlar, kettlebells och skivstång. Vi jobbar i olika crossfit inspirerade upplägg som amraps och emoms bland annat.

Vi kör tuffa pass men där en hållbar kropp alltid står i fokus.

Öppen för anmälan!

Torsdagar 17.30-18.45
STYRKA (passar alla)

Fokus i denna grupp ligger på styrketräning. Passar perfekt för dig som vill bli stark, bygga en hållbar kropp och öka på din kunskap i styrketräningen. Under hela terminen följer ni en progression som gör att ni har största potential till utveckling!

Anmälan & betalning:

Start: v.36
Avslutning: v.50

Gör din ANMÄLAN till julia.grenmark@everypadel.com

Vid anmälan skriver du vilken grupp du vill medverka i, om du har en speciell målsättning med din träning och om jag ska ha koll på en eventuell skadeproblematik. Allt för att jag ska få dig att nå dina mål även om vi tränar i grupp!

Medlemspris: 2850kr per grupp
Pris icke medlem: 3300kr per grupp

Betalning sker i kassan på plats vid ditt första träningstillfälle.
Vi tar emot friskvård från epassi bland annat och skriver kvitton om så önskas

Tveka inte på att höra av dig vid frågor, funderingar eller guidning av grupp!

Jag ser mycket fram emot att ses i höst!!